X
تبلیغات
هنر آشپزی - طرز تهیه انواع سمبوسه

هنر آشپزی

سمبوسه با اسفناج

سمبوسه با اسفناج(َعربی)

مواد لازم برای خمیر:

آرد=4 پیمانه
خمیر مایه=2 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
روغن نباتی=4/1 لیوان
شیر خشک=6 قاشق غذاخوری
آب داغ=1 و 4/1 لیوان


طرز تهیه خمیر:

1- در ظرفی آرد،خمیر مایه،نمک،شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.
2- آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
3- خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
4- خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتا گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.

مواد لازم:
اسفناج=1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
پیاز=5 عدد ردنده شده
سماق=1 قاشق مرباخوری
رب انار=2/1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین=کمی
روغن زیتون=4/1 لیوان
آبلیمو=4/1 لیوان


طرزتهيه
1. اسفناج+پیاز+سماق+نمک+رب انار+دارچین را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید.
3- مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملا برود.
4- در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده بطوریکه کاملا جذب مواد شود.
5- برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید(قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد).
6- روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید.

۷- کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.
8- اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید بطوریکه روی مواد را بپوشاند.
9- سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید.
10- سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود.


+ نوشته شده در  چهارشنبه بیستم آذر 1387ساعت 0:15  توسط سر آشپز  | 

سمبوسه گوشت

طرز تهيه سمبوسه!

 
چطوري سمبوسه درست کنيم

خمير سمبوسه ¤
3 ليوان آرد سفيد
3 قاشق سوپخوري روغن
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذا خوري بكينگ پادر
به مقدار لازم آب ولرم

مواد لازم براي خمير سمبوسه ¤
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد خردشده فلفل سبز يا سرخ
يک دو فنجان سبزي خرد شده (جعفري، نعنا، گشنيز)
دو قاشق غذا خوري پياز سرخ شده
به مقدار لازم نمک
کمي روغن براي سرخ کردن سمبوسه
¤ طرز تهيه:

کليه مواد ذکر شده را براي تهيه خمير، مخلوط مي کنيم تا خمير آماده شود، خمير را به مدت 1 ساعت بگذاريد بماند تا ور بيايد.

مواد داخل سمبوسه را با هم مخلوط مي کنيم وبراي چاشني آن مي توانيم از رب انار استفاده كنيم.

خمير كه ور آمد آن را به چند قسمت تقسيم مي كنيم و آنها را گلوله مي كنيم يك قسمت آن را پهن كرده به صورت مستطيل 30 در10 سانت برش دهيد ومواد داخل آن را در وسط خمير قرار مي دهيد وخميرها را به صورت سه گوش يا چهار گوش پيچيده و در روغن سرخ مي کنيم.

+ نوشته شده در  سه شنبه نوزدهم آذر 1387ساعت 23:45  توسط سر آشپز  | 

سمبوسه هندی با ماهی

           

   سمبوسه هندی با ماهی

مواد لازم برای چهار نفر

 

۱.ماهی چرخ شده=۳۰۰گرم

۲.سیب زمینی متوسط آبپز=۳عدد

۳.پیاز خرد شده=۱عدد بزرگ

۴.گشنیز تازه خرد شده=۳قاشق غذا خوری

۵.پودر تخم گشنیز=به مقدار لازم

۶.پودر زیره =۱قاشق مربا خوری

۷.پودر سیر=۱قاشق چایخوری

۸.فلفل قرمز=به مقدار لازم

۹.شنبلیله خشک=۲قاشق مربا خوری

۱۰.نمک و زرد چوبه=به مقدار لازم

۱۱.روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

۱۲.نان مخصوص سمبوسه=به مقدار لازم

 

طرز تهیه

درون تابه کمی روغن ریخته سپس پیاز را  در آن تفت میدهیم و ماهی را به آن اضافه نموده به همراه

نمک و زرد چوبه آن را تفت میدهیم. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره . پودر تخم گشنیز. پودر سیر.

شنبلیله خشک وگشنیز تازه را به مواد درون تابه اضافه نموده خوب تفت می دهیم حالا سیب زمینی له 

شده را به مواد اضافه کرده خوب تفت داده و مواد را از روی حرارت برداشته ومقداری از مواد را روی هر تکه

نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ نمو ده و میل نمایید.

+ نوشته شده در  سه شنبه نوزدهم آذر 1387ساعت 23:10  توسط سر آشپز  |