هنر آشپزی

سمبوسه گوشت

طرز تهيه سمبوسه!

 
چطوري سمبوسه درست کنيم

خمير سمبوسه ¤
3 ليوان آرد سفيد
3 قاشق سوپخوري روغن
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذا خوري بكينگ پادر
به مقدار لازم آب ولرم

مواد لازم براي خمير سمبوسه ¤
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد خردشده فلفل سبز يا سرخ
يک دو فنجان سبزي خرد شده (جعفري، نعنا، گشنيز)
دو قاشق غذا خوري پياز سرخ شده
به مقدار لازم نمک
کمي روغن براي سرخ کردن سمبوسه
¤ طرز تهيه:

کليه مواد ذکر شده را براي تهيه خمير، مخلوط مي کنيم تا خمير آماده شود، خمير را به مدت 1 ساعت بگذاريد بماند تا ور بيايد.

مواد داخل سمبوسه را با هم مخلوط مي کنيم وبراي چاشني آن مي توانيم از رب انار استفاده كنيم.

خمير كه ور آمد آن را به چند قسمت تقسيم مي كنيم و آنها را گلوله مي كنيم يك قسمت آن را پهن كرده به صورت مستطيل 30 در10 سانت برش دهيد ومواد داخل آن را در وسط خمير قرار مي دهيد وخميرها را به صورت سه گوش يا چهار گوش پيچيده و در روغن سرخ مي کنيم.

+ نوشته شده در  سه شنبه نوزدهم آذر 1387ساعت 23:45  توسط سر آشپز  |