هنر آشپزی

طرز تهيه مرباي هويج

مربای هویج
طرز تهيه
مواد لازم:
هویج=5 عدد بزرگ
هل نرم شده=2/1 قاشق غذاخوری
گلاب=1 قاشق غذاخوری
آب=2/1 لیوان
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
شکر=500 گرم
طرز تهیه:
1. هویج ها را شسته،پوست کنده و رنده کنید.
2. هویج را در قابلمه ریخته بدون آنکه چیزی به ان اضافه کنید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بگذارید تا رنگ آن کمی تغییر کند.

3. شکر+آبلیمو+آب+هل+گلاب را به هویج اضافه کرده هم می زنیم سپس مواد را به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.

4. مربای هویج را در ظرف شیشه ای مخصوص ریخته در یخچال می گذاریم تا خنک شود.
+ نوشته شده در  شنبه سی ام آذر 1387ساعت 21:2  توسط سر آشپز  |