X
تبلیغات
هنر آشپزی - طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

هنر آشپزی

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزی

مواد لازم :

*گوشت بدون استخوان
*سبزي ( تره – جعفري كمي اسفناج – شنبليله )
*پياز
*لوبيا قرمز
*ليمو اماني
*گرد ليمو
*روغن
*نمك و فلفل
*ادويه
 

طرز تهيه: 
لوبيا را از شب قبل شسته و خيس كنيد . 
سبزي را شسته و كاملأ خشك كرده و آن را خرد نمائيد . 
سبزي خرد شده را در روغن سرخ نمائيد ، زيادي سرخ كردن باعث مي شود كه خورشت شما تيره تر شود . 
لوبيا را در آبكش بريزيد و بگذاريد كه آب آن برود و در كمي روغن تفت دهيد . 
گوشت را به قطعات سه×سه سانتيمتري خرد نمائيد . 
پياز را خلال و تفت دهيد تا طلايي شود ، سپس گوشت را به آن اضافه كنيد و تفـت دهيد تا اينكه آب گوشت كشيده شود . 
گوشت – پياز – لوبيا – سبزي و ادويه را در ظرفي مناسب ريخته و شش پيمانه آب روي آن بريزيد . 
خورشت بايد با حرارت ملايم پخته شود . 
زماني كه گوشت نيمه پز شد ليموعماني را سوراخ كرده وبه خورشت اضافه كنيد . 
در اواخر پخت نمك – فلفل – گرد ليمو را اضافه كنيد . ( گرد ليمو در صورت نياز اضافه شود ).


+ نوشته شده در  شنبه سی ام آذر 1387ساعت 21:29  توسط سر آشپز  |